Personal Training & Coaching

Onze nieuwe personal training is ontworpen om jou te voorzien van één-op-één begeleiding in een privé gym.

Als jij op zoek bent naar een programma dat je helpt om jouw lichaam in topvorm te krijgen, dan hebben wij iets voor jou. Met ons programma krijg je niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook een op maat gemaakt trainingsschema dat past bij jouw doelen en niveau. En alsof dat nog niet genoeg is, helpen we jou ook bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon, dat past bij jouw levensstijl en wordt je gecoacht op de 6 pijlers mbt gezondheid: voeding, beweging, stress/ontspanning, ademhaling, slaap en immuunsysteem. Een complete verandering in je mindset met betrekking tot je relatie met eten en bewegen. Hier zijn de trajecten die wij bieden. Wil je een langere tijd personal training en coaching, dan kunnen wij dit op maat maken.

Traject goud 6 weken

Dit traject helpt je om een goede start te maken. Dit traject zorgt ervoor dat je wekelijks traint. Je weer zelfvertrouwen krijgt in je eigen lijf en dat je met trainen enorm vooruit gaat. Ook gaan we aan de slag met je mindset met betrekking tot voeding. Je relatie met eten en kijken we naar alle pijlers

Intake ( gratis ) 1 uur
6 personal trainingen
2 coachingssessies
2 meten en wegen
Prijs € 544,-

Traject goud * 8 weken

Met dit traject gaan we alles aanpakken. Van je mindset tot je techniek wat betreft bewegen. Je relatie met eten, je zelfbeeld, je immuunsysteem, je slaap.

We kijken naar alles om je leefstijl te veranderen in een gezonde leefstijl. Dit is het ster traject en daarin wordt je volledig meegenomen en krijg je voldoende informatie mbt voeding en bewegen.

Intake ( gratis ) 1 uur
8 personal trainingen
3 coachingssessies
3 meten en wegen
Prijs € 749,-

betaling in termijnen mogelijk bij de trajecten

Personal coaching ( zonder personal training )

Bij de één-op-één coaching werken wij aan je gezondheid. Hierbij pakken we ook je mindset aan. Dit doen wij in een hele fijne ruimte onder het genot van een kopje thee of koffie. Ook zullen wij gaan kijken naar alle pijlers en we werken toe naar jouw setpoint.

Je setpoint is het punt waar jij je het fijnst voelt en hoe jij het lekkerste in je vel zit. Dit gaat gepaard met de pijlers waarmee ik werk. Dit zijn je ademhaling, je immuumsysteem, je voeding, je beweging en je stress.

De kosten voor een personal coaching zijn eenmalig € 150,- (intake, bespreken en doelen stellen)

Per sessie betaal je € 75,- (een sessie is 45 min.)
Hierna krijg je een uitgebreid advies met de doelen en wat we besproken hebben die sessie.

Gemiddeld adviseer ik 1 á 2 sessies per maand.